HÄLSOSAMTAL/COACHING

HÄLSOSAMTAL
Vad är hälsa för dig? Vad får dig att må bra? Hur skulle du vilja må? Är du sugen på en förändring? Tillsammans hittar vi ditt sätt att må bättre!

ETT HÄLSOSAMTAL MED HELENA kan kretsa kring ämnen som kost, träning, stress, återhämtning, välmående och sömn. Fokus ligger på hur just du skulle kunna röra dig mot ökad hälsa och må lite (eller mycket) bättre. Tillsammans utforskar vi ditt önskade läge/mål och skapar din personliga handlingsplan. I min verktygslåda har jag kostrådgivning, yoga, stresshantering, personlig träning och massage. Vi använder de metoder som passar dig och som du behöver.
Jag arbetar utifrån MI metoden (Motivational Inteviewing) som är ett klientbaserat salutogent förhållningsätt som bygger på att stötta dig att hitta dina sanningar och styrkor. Och ditt sätt att gå vidare mot (din version av) hälsa. 

Helena

HÖSTPRIS EXTRAODRINARIE FÖR HÄLSOSAMTAL

Pris 750kr /samtal (60 min) el 1 500kr för 3 st. (ange kod HÖST19 när du bokar)
(ordinarie 1050 kr / samtal, 3 för 2 500 kr)

Boka genom att maila helenasyogastockholm@gmail.com eller hör av dig på telefon eller sms till 0725 07 38 01.

Vi kan ses på Fridens Hälsozenter (Fridhemsplan, Stockholm ) eller via skype/facetime.

Innan första samtalet pratas vi vid på telefon ca 15 min. Då går vi igenom vad du skulle vilja prata om och hur vi skulle lägga upp ev samtal, efter detta bestämmer du dig för om du vill boka eller ej. Detta samtal är självklart gratis.

Annons
%d bloggare gillar detta: