MASSAGE

 

KLASSISK SVENSK MASSAGE

För både kropp och själ

Avstressande och uppmjukande, en klassisk massage går lite djupare, mjukar upp spända och stela muskler, ökar blodcirkulationen och hjälper dig och din kropp att slappna av.
HELENA erbjuder under hösten 2019 massage på Fridens Hälsozenter, Fridhemsgatan 14, Stockholm. 

 Boka här: https://www.bokadirekt.se/places/fridens-h%C3%A4lso-zenter-fridens-h%C3%A4lsa-ab-1331

JUST NU! HEMMA HOS MIG MASSAGE

Klassisk svensk massage med Helena för 400 kr/60 min (sommarpris). Detta innebär att jag kommer hem till dig med min massagebänk, OM du bor på Sågsten (Torö, Nynäsham). Boka tid på helenasyogastockholm@gmail.com eller sms till 0725 07 38 01

ABHAYANGAM – Ayur Vedisk Hot Oil Massage

Det finns olika typer av massage som alla används inom Ayur Veda (vad är Ayur Veda? läs mer här) i förebyggande och läkande syfte. En av dem är ABHAYANGAM; en avslappnande helkropps massage med varm olja, som antingen utförs av en Ayur Vedisk massör, eller som självmassage, innan man går o lägger sig eller på morgonen innan duschen.

Huden är ett av våra största organ, och en Ayur Vedisk massage ser till att den håller sig så ung, frisk, mjuk och elastisk som möjligt. Men det är inte bara utsidan som mår bättre av de djupa, mjuka, oljiga och svepande händerna, även insidan; de interna organen, musklerna, lederna, själen och sinnet mår alla bättre av en Abhayangam.

FÖRDELAR MED ABHAYANGAM:

Avslappnande för kropp och själ

Ökar blodcirkulationen

Lindrar spänningar och stelhet i muskler och leder

Stärker nervsystemet

Ökar vitaliteten

Ökad elasticitet och lyster i huden

Bra mot sömnbesvär

HUR GÅR EN ABHAYANGAM MASSAGE TILL? Du ligger på en vanlig massagebänk, insvept i mjuka, härliga handdukar. Det är en avslappnande massage och den sker med långa, djupgående, svepande rörelser, av händer indränkta i en varm organisk olja.

DET ÄR MIHRAN SHAKLIAN som är Abhayangam massör på Helenas Yoga. Han utbildade sig i Indien hos Dr Arun Sharma vid Ayuskama Clinic i Dharamshala, Himalaya,India.

FÖR MER INFORMATION, PRISER OCH BOKNING kontakta Helenas Yoga; helenasyogastockholm@gmail.com // 0725 07 38 01

 

 

Annonser