NY YOGAKURS MED HELENA!

Yuppie! Nu börjar livet ta form. Nu börjar jag känna mig hemma i min kropp, i min stad och i livet. Efter flytt hem till Stockholm efter tio år i Beirut, och efter graviditet, förlossning och första 8 månaderna med bebis så börjar nu jag, mannen och bebisen att landa. Vi har hittat vår rytm, vår plats och vårt lugn. Så nu, äntligen, är det dags att börja höja blicken och se framåt!

Och vad finns på horisonten om inte en yogaklass! Jag försöker samla ihop min lilla grupp av yogaelever som jag har här i Stockholm, så att vi kan träffas en dag i veckan och göra yoga tillsammans (vilket inte är det lättaste. Det berömda Livspusslet är rätt tight för stockholmsfolket). Även ni som är nya yogaelever hos mig är självklart också välkomna!!

Det kommer bli en kurs i Hatha och yin yoga. 7 ggr nu i vår, på onsdagar kl 18.05 till 19.36, på Akademin på Högbergsgatan 48 i Stockholm. Fokus ligger på stresshantering och olika tekniker för att acceptera, njuta av och leva i nuet. Vi bygger även styrka och flexibilitet, svettas lite och har tar oss tid för att landa och bara vara. Vi kommer även gå lite djupare in i olika andnings och meditations tekniker, som vi sen kan använda oss av även utanför mattan. I livet.

Jag har helt oblygt valt att kalla kursen för ”Stark Lugn och Lycklig”

Håller tummarna att vi får ihop det. Kom igen universum, nu e det dags för yoga!

Kramar

Helena

 

Här kan du läsa mer om yoga, meditation och ayurveda http://www.yogafordig.nu

Annons

Författare: Helena

ITS GONA OK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: